› healthblog

Revizuirea Vitaminelor Persona: Ce să știm

Pas d'image

Revizuirea Vitaminelor Persona: Ce să știm

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

Persona este un serviciu de abonament de vitamine care oferă o serie de vitamine și suplimente pentru a răspunde diferitelor nevoi și obiective de sănătate.

Clienții completează mai întâi evaluarea online, iar compania Apoi creează un plan personalizat pentru a -și satisface nevoile. O persoană își poate restrânge opțiunile selectând un anumit program, cum ar fi pierderea în greutate sau somn.

Acest articol discută despre marca Persona și modul în care funcționează modelul de abonament. De asemenea, analizează beneficiile și riscurile suplimentelor și listează câteva mărci alternative de abonament suplimentare.

Persona Brand

Persona lansată în 2016, cu sediul central în statul Washington în Statele Unite. Compania livrează în toate statele americane și pe plan internațional.

explorează lista completă a țărilor pe care Persona le livrează. , cu 69% din recenzii care acordă companiei cele 5 stele complete.

recenzii pozitive notează frecvent serviciul Clienți Persona, în timp ce recenziile negative menționează adesea probleme cu comenzile și anulările.

Persona face nu are acreditare de la Better Business Bureau, dar are un rating pozitiv de B+.

Cum am evaluat Persona Vitamine

știri medicale astăzi alege produse și mărci care au fost verificate în detaliu de către echipa noastră pentru credibilitate medicală, practici de afaceri bune și impact social.

ingrediente

Detemetăm dacă ingredientele sunt potențial dăunătoare. De asemenea, verificăm dacă produsele conțin ceva care ar putea provoca interacțiuni, alergii sau alte reacții dăunătoare după consum.

Cost și valoare

Comparați costul produselor unei mărci cu valoarea pe care o oferă. De asemenea, împărtășim alternative la mai multe puncte de preț diferite.

recenzii personalizate și reputația mărcii

Evaluăm revendicările de sănătate ale mărcilor pe care le recomandăm și dacă respectă cele mai bune practici în afaceri și produse alimentare și reglementările privind administrarea medicamentelor (FDA). În cele din urmă, ne uităm la recenziile clienților.

pro și contra la o privire

Iată câteva avantaje și dezavantaje ale personajului de luat în considerare.

PRO

 • Vitamine personalizabile și individualizate
 • Produse reglementate
 • Are un consiliu de consilieri medicali
 • folosește ambalaje ecologice
 • O donație de caritate cu fiecare comandă

Contra

 • poate fi costisitoare
 • Doar serviciul de abonament
 • Suplimentele dietetice nu sunt supuse reglementării
 • Luarea suplimentelor poate duce la excesul de integral

Cum funcționează

Vă rugăm să rețineți că scriitorul nu a testat aceste produse. Toate informațiile sunt bazate pe cercetare.

Persona oferă un plan personalizat de vitamine și suplimente. Compania susține că există dovezi științifice pentru a -și sprijini toate vitaminele și suplimentele.

oamenii pot alege dintr -o varietate specializată de programe înainte de a primi recomandări personalizate.

Programele de specialitate disponibile sunt: ​​

 • prenatal
 • bărbați
 • Femei
 • somn
 • Energy
 • Greutate Suport
 • Stres și anxietate
 • Bariatric
 • Fitness
 • Apărare imunitară
 • Îmbătrânire sănătoasă
 • Digestie
 • Detox
 • Sănătate comună

Începeți cu persona

consilieri medicali și nutriționiști

Persona are un medical Consiliu consultativ. Această echipă de profesioniști din domeniul sănătății ajută la asigurarea că vitaminele și suplimentele sunt de o calitate suficientă.

Persona are, de asemenea, o echipă de nutriționiști interni disponibili 7 zile pe săptămână. Acest acces direct la un panou de nutriționiști permite clienților să pună întrebări despre produsele Persona și să primească sfaturi personalizate. Un membru Persona poate ajunge la acești nutriționiști prin e -mail, chat online sau telefon.

Produse reglementate

Fabricarea tuturor suplimentelor Persona are loc în SUA.

Compania susține că produsele sale respectă Administrația Alimentelor și Drogurilor (FDA) și a reglementărilor actuale bune pentru practica de fabricație (CGMP). Site -ul companiei spune că fiecare produs trece prin teste riguroase și că toate produsele au un certificat de analiză.

Persona afirmă, de asemenea, că oferă toate comenzile în ambalaje reciclabile. Cutia de distribuitor cuprinde deșeuri post-consumatoare, pe care o persoană le poate reutiliza și recicla. Celălalt ambalaj, inclusiv caseta de transport, broșura și ambalarea hârtiei, provine de la producători durabili.

Compania donează și o organizație numită Vitamin Angels. Pentru fiecare comandă de persoană pe care o livrează, oferă doi copii vitamina A timp de un an.

Cum să comandați

O persoană începe să comande de la Persona luând evaluarea companiei, care este disponibilă pe site -ul său web și durează aproximativ 5 minute pentru a fi finalizată.

Evaluările pun întrebări despre vârsta, sexul, înălțimea și greutatea unei persoane. Individul va introduce apoi informații despre obiectivele de sănătate, stilul de viață, dieta, alergiile și orice medicamente pe care le iau în prezent.

Algoritmul proiectat de medic al Persona, apoi creează automat un plan personalizat în funcție de răspunsurile persoanei. Compania va confirma prețul planului în această etapă a procesului.

O persoană își poate personaliza comanda în orice moment adăugând sau eliminând suplimente.

Clienții își primesc pachetele la fiecare 28 de zile. Prin contul lor online, o persoană poate adăuga sau elimina suplimente, își poate schimba data de expediere, întrerupe sau anula abonamentul lor, își actualizează detaliile actuale ale medicamentelor și vizualizează facturile.

Accesați Persona

care sunt Vitamine personalizate pentru Persona pentru ?

Persona este un serviciu de abonament de vitamină personalizabil. Clienții completează o scurtă evaluare și primesc recomandări pentru vârsta, sexul și alți factori de sănătate.

Acest abonament de vitamine se poate potrivi persoanelor care preferă o abordare individualizată și un sprijin din partea nutriționiștilor de la Call. De exemplu, poate beneficia persoanele care doresc să evite călătoriile la magazin și să aibă comoditatea livrării de vitamine la ușa lor, astfel încât aceste servicii de abonament pot economisi timp.

, dar dacă cineva preferă să facă cumpărături pentru vitamine în Persoana de la magazin, comandați o singură sticlă de suplimente simultan sau încearcă să reducă taxele obișnuite, un serviciu de abonament, cum ar fi persona, nu poate fi cea mai potrivită.

beneficii și riscuri

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) spun că vitaminele sunt esențiale pentru unele funcții corporale. Organismul nu face cele mai multe vitamine în mod natural, astfel încât o persoană trebuie să le obțină din alimente sau suplimente.

Câteva beneficii ale serviciilor personalizate de vitamine includ:

 • Programe complet personalizabile
 • Convenabil
 • Oamenii pot descoperi suplimente noi care le -ar putea beneficia

Riscurile potențiale ale unui serviciu personalizat de vitamine sunt: ​​

 • Ele pot fi costisitoare
 • FDA nu reglementează suplimentele alimentare la fel de îndeaproape ca medicamentele, astfel încât siguranța și eficacitatea lor pot varia
 • pot duce la un aport excesiv, potrivit Societatea Americană pentru Nutriție

Autorii unei recenzii din 2016 au remarcat că suplimentele cu doze mari nu împiedică întotdeauna boala. De asemenea, aceștia au declarat că suplimentarea cu doze mari poate fi dăunătoare. De exemplu, o revizuire din 2018 a constatat că rapoartele privind toxicitatea cu vitamina D au crescut din cauza suplimentării cu doze mari, a prescrierii necorespunzătoare sau a formulelor nereglementate. Suplimentarea cu vitamina C cu doză mare poate provoca pietre la rinichi, în timp ce toxicitatea vitaminei A poate duce la greață, cefalee, febră și alte efecte secundare.

Considerații atunci când alege un serviciu

O persoană ar trebui să ia în considerare calitatea produselor pe care le iau în considerare. Este important să verificați dacă o companie are certificări pentru a confirma anumite standarde de fabricație și calitate a produselor. De asemenea, compania ar trebui să fie transparentă dacă produsul a fost supus testării riguroase.

O persoană poate verifica, de asemenea, dacă o companie de abonament de vitamine a angajat profesioniști din domeniul sănătății calificate, cum ar fi nutriționiști și medici. Dacă profesioniștii din domeniul sănătății testează și aprobă produsele, pot fi mai probabil să fie de înaltă calitate.

Un alt indicator al calității este ingredientele din produse. O persoană poate dori să evite suplimentele care conțin mulți aditivi, conservanți sau umpluturi.

Oamenii pot lua în considerare, de asemenea, gama de produse oferite și capacitatea sa de a -și personaliza planul, de a întrerupe sau de a schimba o comandă sau de a -și anula Abonament.

poate merita, de asemenea, să analizați recenziile de pe site -uri web, cum ar fi Trustpilot, pentru a obține informații despre alte experiențe ale clienților. Aceste recenzii ar trebui să indice dacă compania este de renume și legitimă.

Cu toate acestea, oricine are probleme de sănătate severe sau despre simptome ar trebui să consulte un medic, mai degrabă decât să se bazeze pe suplimente.

Încercați persoane

alternative

Alte câteva mărci care oferă planuri personalizate de vitamine și suplimente sunt: ​​

 • Îngrijire/Of: Îngrijire/Of ce solicită clienților să finalizeze o evaluare rapidă și apoi le creează un plan personalizat . Pe lângă vitamine și suplimente, compania oferă probiotice, colagen, pulbere proteică și altele. Aflați mai multe despre Care/of.
 • Rootine: Această companie necesită un client să efectueze un test ADN și, de asemenea, solicită un test de sânge, deși acest lucru este opțional. Rezultatele acestor teste dictează planul personalizat de vitamine și suplimente personalizate.
 • Ritual: permite clienților să cumpere multivitamine pentru copii și adulți, astfel încât o persoană poate comanda pentru întreaga gospodărie. În prezent, compania oferă doar multivitamine.
 • Nurish: oferă un abonament la vitamină și supliment accesibil, care utilizează https://produsrecenzie.top/hondrostrong/ rezultatele unei evaluări online de 5 minute pentru a determina planul unei persoane.

Întrebări frecvente

Iată câteva întrebări comune pe care oamenii le pot avea despre persona.

Persona vitaminele de înaltă calitate?

Compania spune că funcționează direct cu furnizorii pe care are încredere pentru a furniza ingrediente de cea mai înaltă calitate. De asemenea, testează vitaminele sale în diferite etape de producție pentru a asigura respectarea orientărilor FDA și CGMP. Cu toate acestea, Persona efectuează testele, mai degrabă decât o terță parte.

Vitaminele Persona au aprobarea FDA?

FDA nu aprobă niciun supliment alimentar – consideră suplimente alimentare ca alimente, mai degrabă decât medicamente.

Persona afirmă că produsele sale respectă orientările și reglementările FDA și CGMP. Se spune că fiecare produs trece și prin teste riguroase în diferite etape.

Unde sunt făcute vitaminele persona?

Compania spune că își produce vitaminele, ierburile și suplimentele dietetice în Statele Unite și respectă reglementările FDA și CGMP.

Rezumat

Persona creează planuri individuale de vitamine și suplimente, conform unei scurte evaluări online. Compania are o echipă de nutriționiști și un consiliu consultativ medical pentru a se asigura că toate produsele sunt supuse unor standarde ridicate de fabricație și au cercetări care susțin utilizarea lor.

Planurile pe care ORIA le oferă sunt complet personalizabile, iar o persoană se poate opri sau Întrerupeți abonamentul în orice moment. Cu toate acestea, o persoană ar trebui să discute cu un medic înainte de a lua vitamine sau suplimente noi.

Începeți cu Persona

interesat să încerce Persona? Vă putem ajuta!

să vedem ce plan de abonament convenabil este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și aveți pachete zilnice de vitamine curatate doar pentru dvs. Studii, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .


Commentaire

L’Info en continu
 • Togo
 • Afrique & Monde
Toute l’info en continu
Bon plan
Publié le 15.02.2022

A la découverte du marché des féticheurs

C'est un marché traditionnel situé  dans la ville de Lomé, la capitale du Togo dans le quartier d’Akodésséwa. Il fait à peu près la taille…

Lire la suite
Recevez toute l’actualité

Inscrivez-vous à la Newsletter du Journal de Bangui et recevez gratuitement toute l’actualité

Agenda
 • Il n'y a aucun évènements à venir.
Voir tout l’agenda
Retour en haut